Az élelmiszeres vállalkozások számára nyújtott különféle tanácsadói szolgáltatásainkat 2002 óta folytatjuk ügyfeleink megelégedésére. Ez idő alatt folyamatosan jöttek az egyéb üzletk nyitásával kapcsolatos kérdések és megkeresések. Így számos sikeres üzletnyitási tanácsadással a hátunk mögött nyugodtan állíthatjuk, hogy tudunk Önnek segíteni, ha elakadt az üzletnyitással kapcsolatos ügyintézésben.

Titkunk:

A hatóságokkal kialakított kapcsolatunk a közösen megtartott oktatások számának növekedésével folyamatosan mélyül, így törvény ismeretünk és ellenőrzésekről szerzett tapasztalataink hétről-hétre növekednek.
Ebből a tudásból napra kész segítséget és tanácsokat tudunk nyújtani azon ügyfeleink számára, akik megtisztelnek bizalmukkal!

Nagygyörgyné Bartók Adrienn (biz. szám: 2001/53)
vezető tanácsadó
ügyvezető, valamint HACCP auditor, szaktanácsadó

70/318-8711

Csontos Melinda (biz. szám: 025/2007)
HACCP rendszergazda, HACCP szaktanácsadó,
vele elsősorban a helyszíni tanácsadások, felmérések során kerülhet kapcsolatba

70/369-0704


Barna Zsolt (biz. szám: CXB B 144666)
Munkavédelmi technikus
helyszíni és telefonos felmérések során segíti tanácsaival Ügyfeleinket

70/770-0317