Engedélyezési tervdokumentáció

Nagyon komolyan hangzik, de

mit is takar ez, és kinek, miért és hova kell?

Ez egy olyan dokumentáció, amiben össze van foglalva, hogy ki (vállalkozási forma megjelölésével) és milyen jellegű egységet szeretne nyitni, valamint hogy milyen tevékenységet kíván folytatni. Mindezt hol és hogyan képzeli el, hogyan tervezi kialakítani az üzlethelységet (mosogató, kiszolgáló pult) ki kell benne térni a szociális blokk kialakításának részleteire is.

Le kell írni a tevékenységhez kapcsolódó munka és technológiai folyamatokat, továbbá a használni kívánt géplistát. A leendő helység alaprajzát is mellékelni kell; milyen különböző mozgási útvonalak vannak (pl.: anyagmozgatási, személyforgalmi, göngyöleg)

Mindez többé kevésbé egyszerűen hangzik, de ezen a tervdokumentáción múlnak az előzetes engedélyek. Engedély nélkül viszont nem működhet egy egység sem. Így fontolja meg, hogy milyen dokumentumot ad be, ne csak egy összecsapott, ebédidőben megírtat nyújtson be.

Bízza ránk az engedélyezési tervdokumentáció elkészítését,
vegye igénybe segítségünket!

Mi készítjük el Önnek az engedélyezési tervdokumentációt egy személyes helyszíni bejárást követően, ahol elmondjuk a lehetőségeket, a megoldásokat, valamint a javaslatainkat. Ezek alapján készítjük el Önnek a tervdokumentációt.

Nem szeretnék ezzel foglalkozni, írják meg helyettem, azok,
akik értenek ehhez! >>

Bízza szakemberre a dokumentáció elkészítését!

Több, mint 15 éve az élelmiszeres vállalkozók elkötelezett tanácsadója

Hívjon bizalommal és rendelje meg szolgáltatásunkat:

Nagygyörgyné Bartók Adrienn: 06-70/318-8711