Engedélyezési tervdokumentáció

 

Nagyon komolyan hangzik, de

mit is takar ez, és kinek, miért és hova kell?

 

Ez egy olyan dokumentáció, amiben össze van foglalva, hogy ki (vállalkozási forma megjelölésével) és milyen jellegű egységet szeretne nyitni, valamint hogy milyen tevékenységet kíván folytatni. Mindezt hol és hogyan képzeli el, hogyan tervezi kialakítani az üzlethelységet (mosogató, kiszolgáló pult) ki kell benne térni a szociális blokk kialakításának részleteire is.

Le kell írni a tevékenységhez kapcsolódó munka és technológiai folyamatokat, továbbá a használni kívánt géplistát. A leendő helység alaprajzát is mellékelni kell; milyen különböző mozgási útvonalak vannak (pl.: anyagmozgatási, személyforgalmi, göngyöleg)

 

Mindez többé kevésbé egyszerűen hangzik, de ezen a tervdokumentáción múlnak az előzetes engedélyek. Engedély nélkül viszont nem működhet egy egység sem. Így fontolja meg, hogy milyen dokumentumot ad be, ne csak egy összecsapott, ebédidőben megírtat nyújtson be.

 

Bízza ránk az engedélyezési tervdokumentáció elkészítését vagy
vegye igénybe segítségünket!

 

Két opciót kínálunk az üzletnyitás iránt érdeklődőknek!

A,

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján összeállítottuk három fajta engedélyezési csomagot.

Ezek a következők lennének: kereskedő, vendéglátó, üzem

Ha Ön ezt megrendeli a dokumentumot mankóként használva saját maga is meg tudja írni a beadandó kérelmet.

Feladata annyi, hogy az egységre szabja a dokumentumot, a minta alapján anyagmozgatási rajz készítése, géplista csatolása. Plusz a benyújtandó dokumentumok

Belevágok, én szeretném megírni a tervdokumentációmat,
csak egy kis segítség kell hozzá! >>

 

B,

A másik lehetőség, hogy mi készítjük el Önnek az engedélyezési tervdokumentációt. Egy személyes helyszíni bejárást követően, ahol elmondjuk a lehetőséget, a megoldásokat valamint javaslatainkat, elkészítjük Önnek a tervdokumentációt.

Nem szeretnék ezzel foglalkozni, írják meg helyettem, azok,
akik értenek ehhez! >>

 

Döntsön, hogy Ön szeretné-e megírni kicsi segítséggel vagy

szakemberre bízza a dokumentáció elkészítését!

 

Az alapdokumentációt CD-én küldjük el WORD formátumba, hogy a gépére másolva Ön szabadon használhassa. A tervdokumentáció elkészítése, amennyiben mi végezzük el 1 hét átfutási idő alatt készül el a helyszíni bejárást követően.