Úgy érzi eljött az ideje annak, hogy
egy kis üzletben megvalósítsa álmait?

Igen, ez egy jó ötlet, de a gondok ekkor kezdődnek!

Kihez forduljon, kinek tegye fel a kérdéseket? Kitől kérjen tanácsot?

Ezekre egy válasz van csak:
Create 2002 Kft.

 

Cégünk immár tíz éve segíti a hozzánk fordulókat; üzletnyitási kérdésektől a dokumentációs megfelelésig.

 

Nagy elhatározás, amikor eldönti, hogy egy kis üzletet fog nyitni. Igen ám, de az üzlethelység, a vállalkozási forma, a beadandó engedély kérelmek, a megfelelő végzettség, az alkalmazott végzettsége, az üzlethelység kialakítása és elhelyezkedése mind-mind tengernyi buktatót rejt magába, ami egy álom esetleges kudarcát jelentheti.

 

Őszintén, Ön tudja, hogy hogyan kell egy üzletet megnyitni és milyen előírások vonatkoznak az egyes üzletekre?

 

Tegye fel kérdéseit egy szakembernek, aki számtalan hasonló cipőben járó
vállalkozónak segített álmai megvalósításában.

Ne hagyja, hogy egy ilyen apróság miatt dőljön kudarcba az álma!

 

 

Ha élelmiszerrel foglalkozó egységet szeretne,
akkor a kötelező HACCP dokumentáció elkészítésében is segítünk Önnek!

 

Az engedélyezési rendelet (57/2010. (V. 7.) FVM rendelet) megalkotásánál az volt az ígéret, hogy könnyebb lesz az üzletnyitás, ez valamelyest teljesült is, de számos olyan rendelkezést is tartalmaz, ami valamilyen oknál fogva nem jut el az érintettekig. Egy szakember ezekkel az előírásokkal tisztában van, így a hozzá fordulókat naprakészen és pontosan tudja tájékoztatni az érvényben lévő előírásokról.

 

A Create 2002 Kft. vezető tanácsadója, Nagygyörgyné Bartók Adrienn,
aki több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik, az üzletnyitás területén.

 

Élelmiszeres vállalkozások számára nyújtott különféle tanácsadási munkája következtében sok üzletnyitónak segített már; ezek elsősorban kereskedelmi és vendéglátós egységek voltak. Továbbá HACCP auditorként, az élelmiszerbiztonsági rendszerek kiépítésével segítette már számos vállalkozás indulását és működését.
Az évek alatt megszerzett tudás segítségével és a sok-sok tapasztalattal tudunk napra kész segítséget és tanácsokat nyújtani azon ügyfeleink számára, akik megtisztelnek bizalmukkal és felkeresnek minket kérdéseikkel telefonon, honlapunkon keresztül vagy e-mailben!

 

Tudja, hogy miket kell még beadnia a kérelem mellé?
Tekintse meg a listát, hogy mindent időbe be tudjon szerezni!

 

Tegyen ellene! Tájékozódjon és tegye fel kérdéseit bátran!

A Hatóság ellenőrzések célja a hibák felderítése és nem az együtt érzés, hogy szegény kezdő vállalkozó. A Hatóság a kezdőtől is ugyanazt várja el, mint a több éve működő egységektől… Nincs halogatás, a szabályoknak meg kell felelni. A nem megfelelő működést a Hatóság Szankciókkal „jutalmazza”, ami sok esetben nem túl pénztárca kímélő dolog, főleg egy kezdő kisbolt esetében. Ahol leginkább annak örül a tulajdonos, hogy sikerült berendezni az üzletet, megfelelő mennyiségű és minőségű áruval feltölteni, esetleg a tökéletes alkalmazottat megtalálni, a Hatósági megfelelés ilyenkor valahogy kikerül az ember látószögéből! És ekkor jöhet egy Ellenőrzés!

 

Előzze meg a kötelezéseket!

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján összeállítottuk azon üzletekre vonatkozó üzletnyitási segédletet, melyek nyitásával a leggyakrabban fordultak hozzánk és kérték segítségünket.

Ha 3-4 héten belül tervezi üzlete beindítását, javasoljuk, hogy mindenképpen vegye igénybe az INGYENES telefonos konzultációt! Ehhez csupán a telefonszámát kell megadnia az alábbi űrlapon, és mi 1-2 munkanapon belül visszahívjuk, hogy megválaszoljuk felmerülő kérdéseit.

Ha élelmiszerrel szeretne foglalkozni, akkor kötelező a HACCP!
Segítünk eligazodni az előírások útvesztőjében!

Az alábbi listán megtekintheti, hogy e-mail címe megadásával, milyen üzletnyitás területén tudunk Önnek segítséget nyújtani! Vegye igénybe INGYENES telefonos konzultációnkat! 

  • Mozgóárusítás indítási feltételei (mozgó bolt csomagolt élelmiszerrel, fagylalt kocsi, kürtöskalács, lángos, amerikai hot-dog, kenyérlángos)
  • Büfé nyitás feltételei
  • Büfékocsi indítás feltételei
  • Étterem indítás feltételei
  • Húsbolt nyitás feltételei
  • Pékáru bolt nyitási feltételei
  • Zöldséges nyitási feltételei
  • Kávézó nyitás feltételei
  • Fagyizó nyitás feltételei
  • Élelmiszer vegyesüzlet nyitási feltételei
  • ABC nyitása
  • Pizzéria nyitási feltételei
  • Szépségszolgáltató üzlet nyitási feltételei
  • Műszaki és egyéb kereskedelmi egység nyitási feltételei
  • 100 Ft-os bolt nyitása
  • Fagyizó és cukrászda nyitási feltételei
  • Élelmiszeripari üzem indítási feltételei
  • Borozó, söröző nyitási feltételei


Az engedélyhez beadandó egyéb dokumentumok és
beszerzendők listáját is megtekintheti!

Nagygyörgyné Bartók Adrienn (biz. szám: 2001/53)
vezető tanácsadó
ügyvezető, valamint HACCP auditor, szaktanácsadó

70/318-8711

Csontos Melinda (biz. szám: 025/2007)
HACCP rendszergazda, HACCP szaktanácsadó,
vele elsősorban a helyszíni tanácsadások, felmérések során kerülhet kapcsolatba

70/369-0704